Home » Welke camera neem je mee op reis? Dit zijn de beste travelcamera’s

Welke camera neem je mee op reis? Dit zijn de beste travelcamera’s

by Sander
Welke camera neem je mee op reis Dit zijn de beste travelcamera’s

Ooit weleens een reis om nooit te vergeten willen maken? Wanneer je dit gaat doen, dan zorg je dat je hem nooit vergeet door alles goed vast te leggen. Er zijn dan ook veel camera’s op de markt. Dat betekent echter niet dat elk model ook geschikt is. Zo is bijvoorbeeld een action cam een goed idee, maar alleen als je de juiste kiest. Bovendien is er nog meer goeds in de wereld van de fotografie te vinden waarmee je vakantie levendiger dan ooit zal worden. Of je nu foto’s of video’s wilt maken, maakt bij deze toestellen niet uit.

Panasonic Lumix

Als er één camera echt kan worden aangemerkt als de ideale camera om mee op reis te nemen, dan is het de Panasonic Lumix al. Al is het alleen al omdat het toestel zo lekker compact en krachtig tegelijk is. Dat komt doordat de fabrikant zich vooral met de kracht van de sensors in de camera heeft beziggehouden. Er zijn maar weinig andere modellen die hier echt aan kunnen tippen. Dat is op zichzelf natuurlijk al reden genoeg om deze camera serieus te nemen. Een goede optie voor iedereen, zeker ook omdat er verschillende modellen zijn die allemaal top zijn.

Sony Cyber shot

Net als de Panasonic is ook de Sony Cyber Shot heel interessant vanwege de combinatie van formaat en kracht. De verschillende toestellen zijn dan ook goed verkopend bij cameranu.nl. Ook hier geldt dat het vooral zo gemakkelijk is om zulke scherpe beelden te maken met een camera die nauwelijks groter dan een handpalm is. Wie dus veel op pad is en iets zoekt wat licht in gewicht is, maar wel alles kan, zit met dit type toestellen meer dan goed. Ook hier geldt dat er meerdere varianten zijn, net als bij de Lumix het geval is.

Canon Powershot

Nog een camera die in meerdere varianten te krijgen is die het eigenlijk allemaal goed kunnen doen is de Canon Powershot. Ook voor deze geldt dat het goed mogelijk is om het toestel in alle mogelijke situaties te gebruiken. Dat komt door de handzaamheid en het lichte gewicht, maar vooral ook door de kracht van het binnenwerk van het toestel. Alle reden om dus serieus te overwegen om een Canon mee te nemen op je volgende trip. Zo kan je er zeker van zijn dat alles wat je op reis hebt meegemaakt thuis op dezelfde manier zal overkomen.

You may also like