Home » Wat te doen tijdens een lange vlucht?

Wat te doen tijdens een lange vlucht?

by Sander
Wat te doen tijdens een lange vlucht

Nu het reizen met een vliegtuig naar veel landen weer is toegestaan, kan je beginnen met het plannen van een verre reis. Misschien naar Aruba, Curaçao of toch liever naar Azië, het is allemaal mogelijk. Het enige nadeel van een verre reis is de lange vlucht; 8 tot 12 uur in het vliegtuig zitten is nou eenmaal vermoeiend en saai. In dit artikel geven we een aantal tips mee over hoe je jezelf kan vermaken tijdens een lange vlucht.

Tip 1: Films of series kijken

De meeste vliegtuigen beschikken over een privé televisie waar je films en series op kan kijken. Vaak zijn de films pas uit de bioscoop en is het aanbod ook erg groot. Hierdoor hoef je je absoluut niet te vervelen tijdens de vlucht. Als je net bent begonnen met een nieuwe serie op Netflix dan kan je er ook voor kiezen om deze serie te downloaden en offline te kijken in het vliegtuig. Lukt het niet met downloaden dan kan je er ook voor kiezen om Wifi te kopen voor een paar uur zodat je de serie of films op Netflix gewoon kan streamen.

Tip 2: Speel spelletjes

Of je nou een liefhebber bent van spelletjes of niet, spelletjes helpen de tijd te doden en zorgen voor vermaak. Als je ervoor kiest om spelletjes te downloaden op je smartphone of tablet let er dan wel op dat de spelletjes geen internet nodig hebben. Want anders heb je er in het vliegtuig nog niks aan. Een leuk spel om te spelen is een kruiswoordpuzzel. Laat je hersens lekker kraken en leer nieuwe woordjes. Vergeet van tevoren niet de crossword database te downloaden voor tips en tricks. Een kruiswoordpuzzel kan namelijk erg lastig zijn en het is jammer als je er niet uitkomt.

Op zoek naar leuke spelletjes, die geen internet nodig hebben? Scrol de appstore of playstore af of Google naar: spelletjes voor in het vliegtuig. En je vindt gegarandeerd de leukste games voor je lange vlucht.

Tip 3: Start een reisblog

Wanneer je een vlucht van 10 uur voor de boeg hebt, is het wellicht een leuk idee om je creativiteit te gebruiken en een reisblog te starten. Als je erg veel van reizen houdt dan kan het zeker een goed idee zijn. Je kan ervoor kiezen om een online reisblog te maken of gewoon een privé blog zoals een dagboek. Het leukste van een reisblog is, dat je je avonturen kan delen met andere mensen en dat je altijd terug kan kijken naar de herinneringen die je hebt gemaakt.

Tip 4: Haal wat slaap in

Als je een beetje geluk hebt, kan je heel wat slaap inhalen in het vliegtuig. Vaak moet je erg vroeg op staan en heb je ook nog eens te maken met een tijdsverschil. Wanneer je de helft van de vlucht besteedt aan slapen, zal je een stuk uitgeruster zijn dan wanneer je wakker blijft. Helaas hebben veel mensen moeite met in slaap vallen in het vliegtuig. Het kan daarom helpen om een glaasje sterke drank te drinken of een slaaptablet te nemen.

You may also like