Home » Wat moet je meenemen naar Ibiza?

Wat moet je meenemen naar Ibiza?

by Sander
Wat moet je meenemen naar Ibiza

Gaat de reis dit jaar naar Ibiza? En kan je wel wat tips gebruiken over wat je het best wel of juist niet moet meenemen? Lees dan zeker deze blog, want we gaan je een handje helpen.

Natuurlijk moet je rekening houden met het gewicht van jouw koffer en de handbagage. Dus hoe je het ook went of keert, je kan niet alles meenemen naar jouw zon-vakantiebestemming. Denk maar eens aan je badhanddoek. Heel leuk dat je in Ibiza op een van de mooiste stranden wilt gaan zonnen, maar deze handdoek neemt veel ruimte en gewicht in beslag. Een betere oplossing is een sneldrogende reishanddoek. Deze absorberen beter en zijn compacter.

Denk anders

Wil je graag een boek lezen op vakantie? Helemaal prima, maar deze boeken zijn zwaar van gewicht. Als alternatief kan je een e-reader meenemen. Deze bevat meerdere boeken in één, waardoor je ook weer ruimte en gewicht bespaart.

Dubbele spullen, laat ze thuis

Ga je met meerdere op vakantie naar Ibiza? Dan is de kans groot dat iedereen zijn eigen zonnebrand, tandpasta en shampoos mee neemt. Je krijgt deze grote flacons tijdens jouw reis echt niet op en het kost weer extra gewicht. Dus overleg van te voren goed, wie wat mee neemt en maak hier gezamenlijk gebruik van. Op deze manier bespaar je weer ruimte in de koffer voor de souvenirs die je graag mee naar huis wilt nemen.

Goed om te weten

Zijn jullie van plan om in Ibiza veel te gaan bekijken, dan is een auto huren in Ibiza een goed idee. Zo kan je zelfs in een korte tijd, meer zien dan lopend. En als je dan gedurende de dag een rugzakje mee neemt en de koffer thuis laat in het hotel. Scheelt dat je ook weer veel draaggewicht.

Al met al, je kan het jezelf zo gemakkelijk of lastig mogelijk maken. Maar als je vooraf bewust nadenkt of het niet anders kan of dat je het echt wel nodig hebt daar, biedt je jezelf toch de gelegenheid om ook voor vrienden of familie wat leuks mee naar huis te nemen. Of gewoon voor jezelf, als aandenken aan deze toffe reis naar Ibiza.

You may also like