Home » Vliegangst overwinnen

Vliegangst overwinnen

by Sander
Vliegangst overwinnen

Tegenwoordig is het voor steeds meer mensen mogelijk om met het vliegtuig op reis te gaan. Vroeger was vliegen alleen weggelegd voor de meer welvarende bevolking. Nu kun je onderhand al voor een paar tientjes door heel Europa heen vliegen. Dit is iets waar veel mensen de afgelopen jaren veel gebruik van gemaakt hebben. Zo gaan volledige vriendengroepen in de zomer naar Portugal of Spanje. Buiten dat wordt de vliegwereld alleen maar groter en moderner. Dit klinkt allemaal ideaal, totdat je last hebt van vliegangst. Wanneer je last hebt van vliegangst durf je niet te vliegen. Dit is vervelend, zo wil je heel graag mee op vakantie met je vrienden of familie, maar durf je het vliegtuig niet in te stappen. Op het moment dat je hier last van hebt is het zaak om naar een oplossing te zoeken, je wilt je vliegangst namelijk wel overwinnen. De meeste mensen die vliegangst hebben vermijden het vliegen. Zo proberen ze niet in deze situatie terecht te komen, hierdoor vermijden zij het en wordt het probleem ook niet opgelost. Er zijn verschillende manieren om je vliegangst overwinnen.

Een vliegangst cursus volgen helpt!

Op het moment dat je last hebt van vliegangst, dan zorgt dit ervoor dat je niet mee wilt op vliegreis. Dit is zonde, vooral omdat iedereen van deze angst af kan komen. Je kan dan het beste de cursus doen via Onbezorgdvliegen. Bij Onbezorgdvliegen maken ze gebruik van een methode waarbij 98% van de deelnemers wordt verlost van de vliegangst die ze eerst hadden. Dit is een intensieve cursus waarbij je binnen 3 stappen volledig je vliegangst kan overwinnen. Wanneer je meedoet aan een cursus zoals dit is het belangrijk dat je zelf graag van je vliegangst af wilt komen. Je vliegangst overwinnen gaat natuurlijk niet vanzelf, wanneer je er met het idee in stapt dat je er toch wel vanaf komt valt het misschien flink tegen. Als je er zelf alles aan wilt doen, dan gaat het helemaal goed komen. De eerste stap van deze cursus is dat je er achter komt hoe een vliegtuig nu precies in elkaar zit. Je leert hier alles, de piloot vertelt alles wat er te vertellen valt. Zo krijg je een beetje inzicht van hoe een vliegtuig precies in elkaar zit. 

Door wie word je precies geholpen bij een cursus zoals deze?

Wanneer je je aanmeldt voor een vliegangstcursus zal je geholpen worden door een piloot, stewardessen en een psycholoog. Ze gaan er met z’n allen alles aan doen om je hiermee te helpen, zodat je je vliegangst kan overwinnen. 

Medicijnen vliegangst 

Op het moment dat je geen gebruik hebt gemaakt van een cursus maar wel gaat vliegen en toch je vliegangst wilt overwinnen, dan kan het zaak zijn om medicijnen tegen de vliegangst te gebruiken. Op het moment dat je dit doet zul je minder last hebben van de vliegangst als dat je gewend bent. Het kan belangrijk zijn om angstremmers in te nemen. Mede door middel van angstremmers zullen paniekaanvallen voorkomen worden. Zo kun je met een gerust hart instappen. Ook zijn slaappillen populair bij mensen die last hebben van vliegangst. Zo kun je een slaappil in nemen voordat je het vliegtuig instapt en word je wakker bij aankomst op bestemming. Je kan deze slaappillen op recept krijgen bij de apotheek. Op deze manier kun je je vliegangst niet overwinnen voor altijd, je kunt je vliegangst wel overwinnen voor dat moment.

You may also like