Home » Vakantiehuis met 10 slaapkamers

Vakantiehuis met 10 slaapkamers

by Sander
Vakantiehuis met 10 slaapkamers

Wie een vakantiehuis met 10 slaapkamers zoekt, weet hoe moeilijk het is een geschikte groepsaccommodatie te vinden. Zeker als je een groepsverblijf voor een familieweekend zoekt wat ook nog aan tal van andere eisen moet voldoen, is dat geen eenvoudige opgave.  Gelukkig is er de website vakantiehuis-10-slaapkamers waar je alleen maar grote vakantiehuizen met 10 of meer slaapkamers vindt. Zo heb je altijd je favoriete groepshuis snel gevonden.  Zelfs voor groepen van 24, 30, 36 of 40 personen. Een vakantiehuis met 10 slaapkamers heb je binnen 10 minuten gevonden.

Groepsaccommodatie met 14 tot 18 slaapkamers zoeken

Als je een familieweekend organiseert voor een groep van meer dan 28 personen, zal je in de regel niet voldoende hebben aan een groot vakantiehuis met 10 slaapkamers.  Gelukkig zijn er ook grote groepsaccommodaties met 14 tot 18 slaapkamers beschikbaar.  Er is zelfs een 30 tot 40 persoons kasteel in de Ardennen te huur met 20 slaapkamers, privé sauna, binnenzwembad en jacuzzi. Een dergelijke bijzondere accommodatie is ook zéér geschikt voor een huwelijksfeest, zeker als de groepsaccommodatie over een bruidssuite beschikt.  Via de website groepsaccommodatie 20 personen kan je ook grote groepsaccommodaties huren die over meer dan 18 slaapkamers beschikken. Zoek hier je vakantiehuis 30 personen.

Vakantiehuis met 10 slaapkamers en privé zwembad huren

Een groot vakantiehuis met privé zwembad voegt aan ieder familieweekend of vriendenweekend wat toe.  Het is mogelijk een grote vakantiewoning voor 20 personen, 10 slaapkamers en eigen zwembad te huren.  Het is dan wel een grote vakantiewoning in een top segment. En je betaalt er wel een stevige prijs voor maar dan heb je ook wel een bijzondere accommodatie voor een bijzonder weekend. Zeker als het grote vakantiehuis aan zee ligt of uitzicht heeft op een vallei of meer. Via de website 10 slaapkamers, kan je ook luxe villa’s met privé zwembad huren, ook deze hebben minimaal 10 ruime slaapkamers.

Als de hond mee op reis gaat

Vier je een familieweekend of vriendenweekend en gaat de hond ook mee? In de meeste van onze grote vakantiehuizen in Nederland, België en Duitsland zijn huisdieren ook toegestaan.  Bij het reserveren van een groot vakantiehuis met hond dien je nog wel aan te geven dat er 1 of meer huisdieren mee gaan. Op de huurbevestiging zie je dan staan dat je een groot vakantiehuis met hond hebt geboekt.

You may also like