Home » Top 5 populairste honeymoon bestemmingen

Top 5 populairste honeymoon bestemmingen

by Sander

Gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie op zoek naar wat inspiratie voor de perfecte huwelijksreis? Dan ben je hier aan het juiste adres! Een huwelijksreis is een van de mooiste reizen uit je leven… Het is dus belangrijk om hier genoeg aandacht aan te besteden. Het moet ten slotte een reis zijn die je nooit meer vergeet! Om jullie alvast een handje te helpen hebben we een top 5 van populairste honeymoon bestemmingen samengesteld.

#5. Mauritius

Op nummer vijf staat het paradijselijke Mauritius. Door de hagelwitte stranden, de azuurblauwe zee en de talloze palmbomen is Mauritius de droombestemming van veel honeymooners. Het is een oase van rust waar jullie maximaal kunnen genieten. Vrijwel alle hotels en resorts op Mauritius zijn super luxe en richten zich op het verwennen van de gasten. Daarnaast ligt de gemiddelde temperatuur gedurende een groot deel van het jaar tussen de 25 en de 30 graden, ideaal!

honeymoon mauritius

#4. Hawaii

Ook Hawaii staat bekend om de prachtige stranden, de heldere zee en de prachtige natuur. Hawaii heeft het hele jaar door temperaturen tussen de 20 en 30 graden. Je kunt hier dus het hele jaar terecht voor een heerlijke honeymoon. Hawaii hoort officieel bij de Verenigde Staten en bestaat uit 137 eilandjes. Niet alle eilandjes zijn echter geschikt voor een huwelijksreis. Wij raden aan om naar één van de volgende eilanden te gaan: Hawaii-eiland (The Big Island), Maui, Lanai, Molokai, Oahu of Kauai. Het wordt hoe dan ook een fantastische reis.

honeymoon hawaii

#3. Italië

Op nummer drie staat een bestemming iets dichter bij huis. Het romantische Italië is een grote favoriet bij veel pasgetrouwde koppels. Je kunt hier tussen april en oktober terecht voor een heerlijk zonnige huwelijksreis. Italië heeft genoeg authentieke plekjes die het bezoeken waard zijn, zoals Rome, Venetië, Florence, Sardinië en Sicilië. Het voordeel van een huwelijksreis naar Italië is dat het niet peperduur hoeft te zijn en de reistijd relatief kort is. We raden jullie aan om tijdens de honeymoon in Italië een auto te huren, zodat jullie zelf op ontdekkingstocht kunnen gaan.

honeymoon italie

#2. Bali

Het kleurrijke Bali is een van de populairste huwelijksreis bestemmingen… En wij snappen wel waarom! Bali is niet het grootste eiland dat Indonesië rijk is, maar wel het meest populair. Dit komt voornamelijk door de veelzijdigheid van het eiland. Door de lange stranden, de uitgestrekte rijstvelden, de blauwe zee, de historische tempels, de rijke cultuur en het bruisende uitgaansleven is Bali zo’n beetje de ideale bestemming. Daarnaast zijn er ook talloze luxe hotels en resorts waar jullie terecht kunnen voor een romantische huwelijksreis. Klinkt goed toch?

honeymoon bali

#1. Malediven

Met stip op nummer één staan de Malediven. Deze eilandengroep is simpelweg de perfecte bestemming voor een heerlijke honeymoon. Hier kunnen jullie helemaal tot rust komen en tegelijkertijd genieten van de luxe. De Malediven bestaan uit meer dan 1000 eilanden, waarvan er ongeveer 200 bewoond zijn. Hiervan zijn er 90 toegankelijk voor toeristen. Vanaf het hoofdeiland Malé zijn de kleinere eilanden te bereiken per vliegtuig of boot. Tijdens jullie honeymoon kunnen jullie genieten van de prachtige bounty stranden, kristalhelder water, de grote koraalriffen en de tropische temperaturen… Zeg nou zelf: dit klinkt toch als een paradijs?

honeymoon malediven

You may also like