Home » Top 4 van essentiële artikelen voor op reis

Top 4 van essentiële artikelen voor op reis

by Sander
Alles wat je moet weten over een visum voor Australië

Ga jij binnenkort nog een mooie reis maken in eigen land of in het buitenland? Dan ben je misschien al begonnen met inpakken. En dat kan soms nog een hele klus zijn. Vaak nemen we teveel spullen mee en komen we er op vakantie achter dat we belangrijke dingen zijn vergeten. Een aantal reisartikelen mogen echter niet ontbreken wanneer je op pad gaat. Zorg ervoor dat je onderstaande items in ieder geval bij je hebt en ga een geweldige reis tegemoet!

1. Goede reiskoffer

Je kunt niet aan je reis beginnen zonder de aanschaf van een goede kwaliteit koffer. Dit is misschien wel het belangrijkste item van je vakantie en het kan nog best lastig zijn om een koffer te vinden die aan alle eisen voldoet. Koffers zijn er namelijk in alle soorten en maten. Het is belangrijk om je vooraf te bedenken welke het beste bij jou past. Wil je bijvoorbeeld een handbagagekoffer of een lichtgewicht koffer? Kijk online voor de best gekozen koffers en kies de perfecte reiskoffer voor een heerlijke vakantie.

2. Boeken

Zorg ervoor dat je hoe dan ook nog ruimte in je koffer over hebt voor je favoriete boeken. Er is namelijk niets zo fijn als voor je tent of op een bankje in de natuur helemaal te kunnen opgaan in een spannend of een romantisch verhaal. Lezen is ontspanning en dat is precies waar je naar op zoek bent op vakantie, toch? Wil je wel lezen maar weet je niet zo goed welke boeken je moet kiezen? Kijk dan voor de top 10 best gekozen boeken en vindt snel die exemplaren die jij in je koffer wilt hebben zitten.

Lees ook: dit zijn de 7 reizen die je in je leven gemaakt moet hebben!

3. Zonnebrandcrème

Waar je ook op vakantie gaat; een goede zonnebrandcrème zou altijd standaard in je koffer moeten zitten. En ook al is er bijna geen zon, in de zomer kan het UV licht wat in de lucht zit er alsnog voor zorgen dat je verbrand. Goed smeren dus! Het beste kies je een hypoallergene zonnebrandcrème (vooral voor je gezicht), zodat je minder kans hebt op allergische reacties. Meestal zijn crèmes van goede kwaliteit ook een stukje duurder, maar niet getreurd; er zijn vaak aanbiedingen waarbij je er twee krijgt voor de prijs van één. Maak hier dan ook gebruik van en ga verantwoord de zon in!

4. Digitale camera of Polaroid camera

Hoe leuk is het om al jouw vakantieherinneringen keer op keer opnieuw te beleven? Hiervoor heb je natuurlijk een goede camera nodig. Oké, met je telefoon kun je tegenwoordig ook prima kiekjes maken, maar er gaat toch echt niks boven een ouderwetse, degelijke camera. Het geeft ten eerste een “echter” gevoel en ten tweede is de kwaliteit stiekem toch echt beter. Het voordeel van een Polaroid camera is dat je foto’s meteen kunt ophangen of weggeven en dat ze super hip zijn.

Met deze reisartikelen kun je met een gerust hart op pad. Stop er nog wat kleding en schoenen bij en je bent helemaal klaar voor een heerlijke vakantie!

You may also like