Home » Top 3 beste reisblogs van dit moment

Top 3 beste reisblogs van dit moment

by Sander
Top 3 beste reisblogs van dit moment

Tegenwoordig zijn er een hoop reisblogs online en allemaal hebben ze hun eigen kwaliteiten. Waar de ene reisblog begint vanuit de pure passie voor het reizen, zijn er ook reisblogs waarbij het doel geld verdienen is. Vaak komen deze reisblogs niet met de beste informatie en daarom is het belangrijk om hier onderscheidt in te maken als lezer. Wij willen je hier graag een handje bij helpen, zodat jij de beste reisblogs kan lezen die er online staan.

#1: Reisjunk

Deze reisblog is al een lange tijd online en zeer bekend onder de doelgroep. Met een maandelijkse geschat verkeer van 89.000 bezoekers is dit ook een van de grootste reisblogs die er zijn. Zij hebben hun eigen specialiteiten en schrijven vooral over hun ervaringen in Azië en Midden-Amerika. Daarnaast hebben zij ook nog andere landen opgenomen in hun portfolio aan reizen en daar schrijven ze ook mooie blogs over. Deze reisblog is een van de beste die je kunt lezen als het aan ons ligt en daarom zetten we Reisjunk website op nummer 1 in onze top 3 beste reisblogs.

#2: OnlineTravelers

Een verassende tweede in deze lijst is OnlineTravelers. Deze reisblog is nog vrij jong, maar de manier waarop zij content leveren is erg fijn en werkt goed. Je kan bij OnlineTravelers per land kijken naar de belangrijkste zaken die je moet weten voor je vertrekt. Ook tijdens je reis kan deze blog je nog erg goed van pas komen. Zo kan je bijvoorbeeld het weer van de komende 14 dagen bekijken in jouw vakantieland, en ook het huidige reisadvies vind je hierin terug. Deze reisblog op positie 2 van onze top 3 beste reisblogs is zeker een goede toevoeging, wij zijn in ieder geval fan!

Bekijk de website van OnlineTravelers

#3: Tips Thailand

Deze website is anders dan bovenstaande en onderscheidt zich door de focus te leggen op slechts 1 land. Zoals de naam al doet vermoeden gaat deze reisblog over Thailand. Dit is wat ons betreft de meest uitgebreide blog over Thailand, en dat maakt dat deze reisblog op positie 3 staat in onze lijst. Voor elke interessante bestemming hebben zij wel wat bezienswaardigheden voor je, zowel toeristisch als totaal niet toeristisch. Ga je naar Thailand? Neem dan hier een kijkje!

Wat zijn jouw ervaringen met reisblogs?

De reisblogs van tegenwoordig zijn er in overvloed. Dit maakt het voor de avonturiers een goede plek om informatie op te doen voor de reis begint. Daarvoor kan je zelfs al ervaringen lezen van andere reizigers om zo de juiste bestemming te kiezen voor jezelf! Voor wij op reis gaan of een bestemming bereiken, bekijken we ook altijd eerst wat websites. Hierdoor weten we precies wat we moeten gaan doen op de locatie en welke bezienswaardigheden echt de moeite waarde zijn.

Heb jij reisblogs die je altijd leest voor je op reis gaat? Welke moet er volgens jou echt meegenomen worden in deze lijst? We horen het graag van je in de comments!

You may also like