Home » Tips voor wanneer je naar Australië gaat

Tips voor wanneer je naar Australië gaat

by Scott
Tips voor wanneer je naar Australië gaat

Je weet het helemaal zeker: je wilt naar Australië voor je stage of studie! Dit is natuurlijk iets wat je niet heel vaak gaat doen en je wilt er daarom een onvergetelijke ervaring van maken. Wat zijn de dingen die je nu echt moet doen als je in Australië bent? In dit artikel lees je handige tips voor wanneer jij naar Australië gaat! Bijvoorbeeld met de hulp van Travel Active. Lees zeker even verder, want dit artikel kan jou goed helpen. 

Welke reistijden zijn het prettigst

Australië is een erg groot land. Door deze grote omvang heeft Australië diverse seizoenen en klimaten. Daarom kun je op elk moment van het jaar naar bepaalde gebieden reizen. Het zuiden staat bekend door het zeeklimaat wat er heerst. Tussen Sydney en Brisbane heerst een subtropische klimaat en in het midden van Australië krijgt je te maken met een woestijnklimaat. Wist jij trouwens dat de seizoenen aan de andere kant van de wereld precies het tegenovergestelde zijn van de seizoenen die wij hier in Nederland hebben? 

Ga op zoek naar de lokale pareltjes!

Dat Australië een erg mooi land is, weten al veel mensen. Daarom is het natuurlijk extra leuk om naar plekken te gaan die niet al te toeristisch zijn. Je kunt kijken naar wat de locals aanraden. Vaak weten zij precies wat je gezien moet hebben en zou je hier als toerist niet zo snel zelf terecht komen. 

Laat de dieren zoveel mogelijk hun eigen ding doen

Een slapende koala, grazende kangoeroe of struinende dingo. De dieren in Australië zijn uniek en zien er allemaal lief en aaibaar uit. Toch moet je er rekening mee houden dat je de dieren lekker hun ding laat doen. Je kunt gerust naar de dieren kijken, maar ga ze niet aaien en zoek ook niet teveel aandacht van ze. Wanneer je met een local meegaat op tour weet je zeker dat je de dieren van dichtbij kan zien zonder dat je ze tot last bent.

You may also like