Home » Tips voor het boeken van een hotel zonder creditcard

Tips voor het boeken van een hotel zonder creditcard

by Scott
hotel zonder creditcard

Wil je lekker een nachtje weg, maar vraagt het hotel om de boeking te reserveren of te betalen via Creditcard en heb je die niet? Niet getreurd, gelukkig zijn er ook andere opties om een hotelreservering te maken zonder het gebruik van een creditcard. Hieronder tips voor het boeken van een hotel zonder creditcard. Niets houd je dus meer tegen om een heerlijk nachtje of weekendje weg te boeken met je partner of familie. 

Contact opnemen met het hotel

Ook al staat er vaak op de website van een hotel vermeld dat betalen zonder creditcard niet mogelijk is, in de praktijk is het vaak geen probleem om ter plaatse te betalen of via Ideal, zodat ook een hotel boeken zonder creditcard mogelijk is.

Via een reisbureau

Wist jij niet eens meer dat er reisbureaus bestonden? Nou, zeker wel! En een reisbureau kan voor jou een hotelreservering maken die je bij het hotel zelf kunt betalen via pin of contant. Er zijn dus meerdere manieren mogelijk om toch een hotelovernachting te reserveren en boeken zonder een creditcard nodig te hebben. 

Via iDeal betalen

Heb je echt geen mogelijkheid om een hotelovernachting te boeken via een creditcard? Dan kun je dus naast contact opnemen met het hotel en de overnachting boeken via een reisbureau, ook online kijken op de website van het hotel of je via Ideal kunt betalen. Zie je deze optie niet staan tijdens het boekingsproces? Neem dan contact op met het hotel om te vragen of je een kamer kunt reserveren en vervolgens ter plaatse in het hotel kunt betalen. 

Creditcard lenen

Je kunt ook een familielid lief aankijken en vragen of je de creditcard van die persoon mag gebruiken om de reservering te maken. Vaak is de creditcard alleen maar nodig ter garantstelling van een reservering. Vervolgens kun je vaak in het hotel zelf alsnog de kamer afrekenen. Check vooraf bij het hotel wat de mogelijkheden hiervoor zijn. 

Prepaid creditcard aanschaffen

Je kunt tenslotte ook nog een hotelovernachting boeken via een prepaid creditcard. Deze is eenvoudig aan te schaffen en je kunt zelf kiezen hoeveel saldo je op de kaart zet. Dit saldo is dan ook het maximale wat je uit kunt geven. Zit je boven het bedrag wat je gestort hebt? Dan moet je extra saldo bijstorten om de transactie uit te kunnen voeren. Het voordeel van een prepaid creditcard is dat je deze eenvoudig aan kunt schaffen en vaak geen extra persoonlijke gegevens hoeft te laten zien, zoals een eventuele BKR registratie, wat bij een normale creditcard wel een gangbare procedure is.

You may also like