Home » Tips voor een luxe vliegtuig outfit

Tips voor een luxe vliegtuig outfit

by Sander
Vliegtuig outfit

Het kan zijn dat je voor je werk veel naar het buitenland moet. De kans is dan ook groot dat je regelmatig moet vliegen. Heb je dan ook luxe overhemden voor heren in je kast hangen? Deze kan je dan namelijk niet missen! Comfortabele kleding heb je nodig als je gaat vliegen. We geven je graag wat tips over welke kleding je dan zoal kunt dragen.

Laat je inspireren.. 

Kleding is belangrijk, zowel thuis, op het werk als wanneer dat je op reis bent. Ontdek wat Gentiluomo je te bieden heeft en dan zie je ook dat je voor een vliegreis veel nodig hebt. We staan er vaak niet zo bij stil, maar in een vliegtuig zit je langere tijd stil. Het kan dan ineens erg fris worden, dan is een vest ideaal om mee te nemen. Je kunt het aan doen wanneer je het kouder hebt en is het te warm dan kun je hem snel en eenvoudig uit doen. Ook een sjaal is erg fijn in het vliegtuig. Het kan zijn dat de airco aanstaat, dan kan wel een fijne manier zijn van verkoeling, maar je wil niet ziek worden.

Welke schoenen draag je?

Mensen die erg veel met het vliegtuig reizen herkennen het misschien wel, als je gaat vliegen kunnen je voeten wat dikker worden. Als je dan schoenen hebt met veters, dan zijn deze eenvoudiger aan te trekken. Een sportieve schoen is dan ook erg fijn, met name als je veel moet lopen. Een extra paar sokken kan ook ideaal zijn als je het koud krijgt in het vliegtuig! Wat ook van belang is, is dat je schone sokken aan hebt gedaan. Als je namelijk even je schoenen uit wil doen in het vliegtuig omdat je last hebt van je voeten, is het wel zo prettig als het fris ruikt.

Nog een paar kledingtips als je gaat vliegen

Een lange broek dragen is altijd aan te raden als je gaat vliegen. Kies dan een broek die lekker zit en draag hem dan zonder riem. Als je door de douane moet dan moet je je riem toch af doen en het is dan fijner om hem gewoon niet te dragen. Sieraden kun je ook maar beter in je koffer doen of gewoon thuis laten. Je kunt ze eigenlijk alleen maar kwijtraken dus wat je niet nodig hebt, doe je niet om.

You may also like