Home » Tips om uw huis met een gerust hart achter te laten

Tips om uw huis met een gerust hart achter te laten

by Guido van der Sanden
Tips om uw huis met een gerust hart achter te laten

U gaat bijna op vakantie! Een heerlijke en onbezorgde tijd breekt aan. Helaas houden inbrekers nauwlettend in de gaten wie er voor een langere tijd van huis zijn. Onbezorgd genieten van uw reis kan alleen als u weet dat uw huis goed beveiligd is. Hoe u dat doet, leest u hier.

Beveilig uw sloten tegen de meest actuele inbraakmethodes

Om inbraak te voorkomen is de eerste en belangrijkste tip om te zorgen voor goed hang- en sluitwerk. Dat is uw deurbeslag, de sloten, en de cilinders. Inbrekers weten steeds op nieuwe manieren uw woning te betreden, daarom is het belangrijk dat uw hang- en sluitwerk bestand is tegen de meest actuele inbraakmethodes, zoals kerntrekken. Ga kerntrekken tegen door kerntrekbeslag aan te schaffen, of kies voor anti kerntrek cilinders. Cilinders en deurbeslag voorzien van kerntrekbeveiliging, zijn verkrijgbaar bij Veiligheids-sloten.nl.

Schrik inbrekers af met een alarmsysteem

Kies naast goedgekeurd hang- en sluitwerk ook voor een alarmsysteem om inbrekers af te schrikken. Op afstand beelden bekijken van uw woning of direct een gratis melding op uw smartphone zodra het alarm afgaat; met een alarmsysteem heeft u de volledige controle over de beveiliging van uw huis, waar u ook bent! Bovendien valt een alarmsysteem op, ook bij inbrekers!

Weet wie er voor de deur staat met een digitale deurspion

Bent u van plan deze zomer thuis te blijven en te genieten in en rond het huis? Dan wilt u absoluut niet de deur openen voor mensen met verkeerde bedoelingen. Veel mensen doen niet graag de deur open als ze alleen thuis zijn, vooral ’s avonds. Een digitale deurspion is dé tool om te zien wie er voor de deur staat, voordat u daadwerkelijk de deur opendoet.

Alle controle vanuit de tuin

Ook wanneer u uw woning voor korte termijn verlaat, is het fijn om uw huis met een gerust hart achter te laten. Ligt uw kindje bijvoorbeeld heerlijk te slapen, maar wilt u even lekker naar buiten? Met een wifi camera kunt u de boel op afstand goed in de gaten houden. Draai de camera, verander de kijkhoek en zoom in en uit via uw smartphone of tablet!

You may also like