Home » Tip: Voordelig Parkeren rondom Vliegvelden

Tip: Voordelig Parkeren rondom Vliegvelden

by Sander
Tip Voordelig Parkeren rondom Vliegvelden

Iedereen is gek op reizen, daarom trekken wij massaal uit ons koude kikkerlandje tijdens de vakantieperiodes. Relaxen in de zon, snowboardend de aprés-ski in, avontuurlijk wandelen in de bergen, alles is mogelijk! Een vakantie is leuk, maar ook zeer prijzig. Als er een mogelijkheid is om te besparen dan kan je die het beste met twee handen aangrijpen. Daarom hebben wij een tip en dat is besparen op je parkeerkosten. Omdat de officiële on-airport parkeergelegenheden zeer prijzig kunnen zijn, zijn er de laatste jaren veel externe parkeerbedrijven rondom de vliegvelden actief geworden. Deze parkeerbedrijven zijn vele malen voordeliger en de meeste betrouwbare kan je terugvinden op boekingsplatform Vliegen en Parkeren. In dit artikel lees je meer over Vliegen en Parkeren en hoe je kan besparen!

Meer Informatie over Parkeren bij Vliegvelden

Zoals gezegd kunnen de tarieven van de officiële on-airport parkings zeer prijzig zijn, met name in het hoogseizoen. Bijvoorbeeld een week parkeren Zaventem Airport kost al snel meer dan € 100 en dat is natuurlijk prijzig. Deze parkeergelegenheden zijn vaak zeer netjes en op loopafstand gelokaliseerd van de luchthaven, maar dat komt dus niet zonder prijs. De zogeheten off-airport parkeerbedrijven bieden het parkeren aan in de vormen van shuttle parking, valet parking en in sommige gevallen parkeren op loopafstand. Al deze parkeervormen werken zeer eenvoudig, snel én comfortabel. Daarnaast kun je al bij een week parkeren tientallen euro’s besparen die je aan wat extra cocktails kunt uitgeven tijdens je welverdiende vakantie. Ondanks de lagere tarieven zijn alle parking meer dan voldoende beveiligd, wordt er uitstekende service verleend en zijn alle relevante faciliteiten aanwezig.

Reserveer uw Parkeerplaats via Vliegen en Parkeren

Via Vliegen en Parkeren kan je de off-airport parkeerbedrijven vinden in één overzicht. Op zoek naar parking Zaventem? Dan hoef je enkel Zaventem Airport en je reisdata in te voeren en je vindt direct het beschikbare aanbod. Vervolgens kan je de gewenste parking direct reserveren, hierbij betaal je geen reserveringskosten dus ben je gegarandeerd voorzien van goedkoop parkeren Zaventem! Alle getoonde prijzen zijn inclusief shuttle- of valetservice. Na een gemaakte reservering ontvang je een bevestiging via de mail die als parkeerbewijs dient. Bij vragen of onduidelijkheden kan er gebruikt gemaakt worden van een gratis klantenservice.

You may also like