Home » Tip: visum aanvragen China

Tip: visum aanvragen China

by Sander
Tip: visum aanvragen China

Als je voor zaken naar China wil of je gaat er op vakantie, dan moet je een visum aanvragen China. Het zal je dan rond de 250 euro per persoon kosten. Het is goed dat je je er in gaat verdiepen. Je hebt namelijk verschillende soorten als je een visum aanvragen China moet indienen. Daar leggen we je hieronder meer over uit en dan ben je goed voorbereid op wat je tegen kunt komen bij je aanvraag!

Hoe visum aanvragen China?

Je moet eerst een formulier invullen. Als je dat online doet dan krijg je per mail instructies over hoe je een paspoort moet afgeven en aanvullende documenten in moet sturen. Als het is toegekend dan kun je een paspoort met ingeplakt visum ophalen of aangetekend laten verzenden. Het is dan gelukkig ook allemaal erg snel geregeld, maar het belangrijkste is dat jij weet dat je een visum nodig hebt wanneer dat je naar China wil. Online kun je daar erg veel over te weten komen en het dan ook op je gemak lezen. Dit is ook zeker aan te raden, want dan weet je welke stappen je moet zetten, welke documenten je nodig hebt en hoeveel tijd het ongeveer in beslag gaat nemen. In ieder geval moet je op tijd beginnen met een visum aanvragen China omdat het nogal wat tijd in beslag neemt om alles te regelen. Je hoopt er niet op en gaat er niet vanuit, maar het kan ook af worden gewezen. Je hebt dan wel genoeg tijd nodig om een nieuwe aanvraag in te dienen of om te zorgen dat je alsnog een visum kunt krijgen en laat zien dat je aan alle voorwaarden voldoet.

Wat is een visum aanvragen China?

Als je denkt aan visum aanvragen China dan gaat het over dat je reistoestemming krijgt om het land in te mogen. Daarom heb je als je naar China wil voor vakantie (toerist) of voor zaken ook een geldig visum nodig. Dit is niet zo een, twee, drie aangevraagd. Je hebt geruime tijd nodig om alle documenten aan te leveren en dan moet de aanvraag nog beoordeeld worden.

Welk visum aanvragen China heb je nodig?

Je hebt verschillende soorten visa waar je naar moet kijken. Het kost je sowieso rond de 250 euro, welke je ook aan moet vragen. Maar je hebt er bijvoorbeeld een met een geldigheid van drie maanden bij eenmalig inreizen en je hebt drie maanden geldigheid bij tweemaal inreizen. Daarnaast heb je er nog twee met speciale voorwaarden en dat zijn de zes maanden geldigheid bij tweemaal inreizen en de twaalf maanden geldigheid bij onbeperkt inreizen. Er kan altijd iemand meekijken welk visum je nodig hebt om China in te komen.

Je hebt sowieso diverse documenten nodig bij het visum aanvragen China. Je moet een reisschema hebben, een pasfoto, je paspoort en dan nog een werkgeversverklaring. Je kunt nog meer moeten laten zien maar dat hangt af van je reisdoel en je persoonlijke omstandigheden. Laat je daarom goed informeren en dan kun je online via Visaservicedesk.com je aanvraag snel indienen.

You may also like