Home » Ticket gepakt? Nu nog je koffer!

Ticket gepakt? Nu nog je koffer!

by Scott
Ticket gepakt Nu nog je koffer!

En wat stel je daar voor eisen aan? Alle spullen die je mee wilt nemen, moeten er immers in passen! Gelukkig past er op ieder potje wel een dekseltje. En bij iedere reis een koffertje!

Ik ga op reis en ik neem mee… een tandenborstel. Een kam. Een scheermes. Een hoop schoon ondergoed en andere kleding. Uiteraard pak je de standaard zaken in, maar ook andere attributen die passen bij de reis en/of bestemming. Denk hierbij aan van alles van bergschoenen tot een professionele camera en toebehoren. Maar dat gaan wij uiteraard niet voor je invullen.

En je koffer zelf ook niet. Die mag je persoonlijk in gaan pakken. Maar welke wordt het? Hoeveel ruimte heb je nodig om alle spullen te vervoeren die je mee wilt nemen? Daar moet je natuurlijk wel op berekend zijn!

Gelukkig hoef je helemaal niet tegen problemen aan te lopen op dit gebied. Ga alle opties af om een tas of koffer te vinden die zowel qua volume als qua stijl bij je past. En waarin al je bagage gedurende de hele reis veilig is. Even een paar opties bij langs gaan? Doen we!

Reistassen

Soms is een rugtas al genoeg, andere reizigers willen liever een zogeheten duffel bag. En weer anderen willen van ieder liefst eentje mee op hun trip. Kan toch? Een grote tas voor alle spullen die je in je tent of hotelkamer achterlaat en een rugzak om de spullen in mee te nemen die je bij de hand wilt hebben wanneer je je omgeving gaat verkennen. Kies je tassen niet alleen uit op kleur maar ook op stevigheid. Controleer zo nodig ook of de modellen die je kiest wel waterdicht zijn en of je ze wellicht kunt vergrendelen; toeristen zijn immers een populair doelwit van zakkenrollers!

Koffers

Er gaat uiteraard niets boven een rasechte koffer wanneer je een reis wilt ondernemen. Gemakkelijk in te delen, verkrijgbaar in diverse afmetingen en met een degelijk afsluitbaar deksel. Dankzij het grote oppervlak kun je die met stickers en andere versieringen zo herkenbaar maken als je wilt, zodat je je bagage niet alleen aan het label herkent zodra het de band afrolt nadat je uit je vliegtuig bent gestapt! Tijden veranderen, maar de koffer zal nooit uit het straatbeeld verdwijnen.

Rolkoffer

Niet alleen je vakantie loopt op rolletjes, de meeste koffers ook! En dat weten de breinen achter het populaire merk American Tourister maar al te goed. De beste rolkoffers, in welk gangbaar formaat dan ook, komen bij hen van de lopende band rollen. Ook qua vorm en kleur heb je de perfecte manier om jouw bagage te vervoeren voor het uitkiezen! Kijk voordat je op reis gaat wel goed wat de regels zijn in het land van bestemming. In sommige steden zijn harde kunststof wieltjes namelijk niet toegestaan vanwege het lawaai dat ze maken. In dat geval moet je voor met lucht gevulde exemplaren gaan.

Waar je ook maar heen vertrekt, we wensen je een hele goeie reis!

You may also like