Home » Op voetbalreis naar Arsenal?

Op voetbalreis naar Arsenal?

by Sander
Op voetbalreis naar Arsenal

Een bezoek aan de club van Dennis Bergkamp, Marc Overmars en Robin van Persie? The Gunners zijn ontzettend populair in de hele wereld. In dit blog lees je alles wat je moet weten voor je voetbalreis naar Arsenal!

De voetbalreis naar Arsenal samenstellen

Denk er goed om of de wedstrijd van Arsenal die je wilt gaan bezoeken wel definitief is vastgesteld door de Engelse voetbalbond. In Nederland wordt er bijna niet geschoven in het speelschema, in Engeland schromen ze niet om een wedstrijddatum te veranderen. Pas zo’n 4 tot 6 weken voor aanvang van het duel wordt de datum definitief. Houd hier dus rekening mee bij het boeken van voetbalreizen naar Arsenal!

Een verblijf in Londen

Je verblijf in Londen kun je het best wat centraal gelegen boeken. Je kunt er dan rekening mee houden dat je genoeg tijd hebt om bijvoorbeeld weer op het vliegveld te komen op de dag dat je terug reist. Daarnaast is het handig om je verblijf te boeken in de buurt van een OV station. Vanuit hier verplaats je je makkelijk en snel in de stad en verspil je geen onnodige reistijd!

Londen, wat te doen?

In Londen kun je natuurlijk de welbekende toeristische trekpleisters bezoeken, maar er zijn ook een aantal plaatsen waar je waarschijnlijk nog niet van gehoord had. Wat te denken van de ‘Camden Market’. In de wijk Camden Town vind je deze gedeeltelijk overdekte markt. Met onder andere kleding, sieraden en lekker eten is het een geweldige hotspot om te bezoeken tijden je bezoek aan Londen.

Daarnaast is een stadiontour bij Arsenal zelf of één van de andere vele voetbalclubs in Londen een erg leuke activiteit om te doen in Londen. Zo kun je naast het Emirates Stadium van Arsenal ook eens gaan kijken bij Tottenham Hotspur, Chelsea of bijvoorbeeld Fulham.

Goed voorbereid op voetbalreis naar Arsenal

Hopelijk ben je na het lezen van dit blog goed voorbereid en kun je gaan genieten van je bezoek aan ‘The Gunners’.

You may also like