Home » Op reis naar België? Bekijk dan zeker deze handige bespaartips!

Op reis naar België? Bekijk dan zeker deze handige bespaartips!

by Guido van der Sanden
Op reis naar België Bekijk dan zeker deze handige bespaartips!

Wist je dat heel veel mensen er de laatste jaren steeds vaker voor kiezen om op reis te gaan naar een bestemming dichtbij? Uiteraard zijn er nog heel veel mensen die ervan houden om op reis te gaan naar één of ander ver land of naar één van de vele populaire toeristische bestemmingen. Maar de laatste jaren is er dus een opmerkelijke trend van mensen die een reis boeken of geboekt hebben naar een bestemming die eerder dichtbij gelegen is. Een van die bestemmingen is buurland België.

Dichtbij en dus niet duur

Wanneer Nederlanders ervoor kiezen om op reis te gaan naar België, dan doen ze dit om er bijvoorbeeld een weekendje of een midweek door te brengen. Denk maar aan een bezoekje aan de prachtige Ardennen of een tripje naar de Belgische kust. De reden waarom veel Nederlanders kiezen voor België als vakantiebestemming kan natuurlijk te maken hebben met het feit dat België gewoon erg dichtbij is. Na amper twee uur rijden ben je immers al de grens over en bevind je je al op Belgisch grondgebied.

Maar een vakantie naar België is ook gewoon een stuk goedkoper in vergelijking met een vakantie naar pakweg Spanje of Italië. Oké, de kosten ter plaatse zijn ongeveer hetzelfde, maar de andere kosten van bijvoorbeeld vliegtickets of tolkosten vallen wel weg, wat al meteen pak euro’s scheelt.

3 handige bespaartips

Wil jij binnenkort ook op reis gaan naar België? Wel, dan hebben wij alvast drie leuke bespaartips voor jou verzameld waardoor je jouw vakantie bij onze Zuiderburen nog goedkoper kunt regelen:

Profiteer van dagdeals

De eerste tip die we jou meegeven is om op zoek te gaan naar dagdeals. Wie hier reeds mee vertrouwd is, zal ongetwijfeld beamen dat je dankzij dagdeals jouw vakantie veel goedkoper kunt boeken. Dagdeals zijn deals die door reiswebsites aangeboden worden en die je terug kunt vinden op websites zoals DealsVanDeDag, maar die slechts tijdelijk geldig zijn. Zo kun je bijvoorbeeld een citytrip naar Brugge boeken met 75% korting!

Altijd korting met een kortingscode

Een andere leuke website om goedkoper jouw reis te boeken is de website Newsmonkey. Dit is een Belgische nieuwswebsite, maar sinds kort kun je er ook heel wat exclusieve aanbiedingen, deals en zelfs kortingscodes terugvinden. Vooral dat laatste, een kortingscode, is iets wat je zeker eens moet proberen. Zo’n kortingscode kun je ingeven bij de afrekening van jouw boeking en geeft jouw een bepaald percentage of bedrag korting.

Krijg je korting cash uitbetaald

De derde website die we jou zeker willen voorstellen is de website FamilyCard. Als je al vertrouwd bent met het principe van een klantenkaart, dan zal de digitale klantenkaart jou helemaal kunnen overtuigen. Deze vrij nieuwe website heeft op korte tijd meer dan 15.000 leden verzameld en zorgt ervoor dat je altijd korting krijgt op je online aankopen, waaronder dus ook reizen. Hoe meer je er online koopt, hoe meer korting je kunt opsparen en die kun je vanaf 25 euro opvragen onder de vorm van cash geld!

Krijg je korting cash uitbetaald

You may also like