Home » Het vliegtuig in, tegen de winterdip

Het vliegtuig in, tegen de winterdip

by Sander

Waar veel mensen in december denken aan kerstbomen, lampjes en gourmetten met de schoonfamilie, zijn wij meer fan van de overwinter vakantie. Wat denk je van een week ontdooien in Barcelona, vitamine D opdoen met een last minute Egypte, of een kleurtje mee terugnemen uit Dubai, wij zeggen het vliegtuig in om de winterdip te bestrijden!

Van 0 graden naar 15 binnen twee uur vliegen.

Wie denkt dat je uren het vliegtuig in moet om in de zon te kunnen zitten, heeft misschien wel deels gelijk. Maar wanneer je niet te lang wilt vliegen kun je ook kiezen voor een stedentrip Barcelona. Waar het in de nachten afkoelt naar zes graden, tik je in Barcelona vaak nog de vijftien graden aan overdag. Dit maakt een drankje op het terras een stuk aangenamer dan nul graden in Amsterdam. En wil je toch nog genieten van al het mooist dat kerst te bieden heeft, bezoek dan eens de Santa Lucia kerstmarkt.

All inclusive, rond 20 graden?

Wil je toch iets meer zonzekerheid, dan is Egypte het land voor jou. Zon, zee en cultuur op 4,5 uur vliegen van Amsterdam. Egypte heeft ook in de decembermaanden veel te bieden, denk aan culturele uitstapjes naar de piramides, maak een boottocht met diner op de Nijl of volg een duikcursus om de prachtige onderwaterwereld te bezoeken. In december tik je, in Egypte, al snel de twintig graden aan langs de Roze Zee. Perfect weer om de winterdip te ontvluchten en te genieten van al het moois dat Egypte heeft te bieden.

Een zomerkleurtje in de winter?

Ben je toch meer toe aan een mooie gloed op de wangen. Wat denk je dan van Dubai. Op ruim zes uur vliegen vind je een stad van oase van luxe, zon en activiteiten. Begin in de ochtend met ruim twintig graden aan het zwembad, ga snowboarden in de woestijn en sluit de dag af met een cocktail. Goedkoop, nee daar staat Dubai niet bekend om, dus denk bij een vakantie in Dubai wel aan een all inclusive optie, waarbij drinken en eten is inbegrepen. Maar de blauwe luchten, dansende fonteinen en schitterende gebouwen nemen jouw winterdip zo weg!

You may also like