Home » Geweldige feesttips in Amsterdam: zo wordt jouw verjaardag onvergetelijk!

Geweldige feesttips in Amsterdam: zo wordt jouw verjaardag onvergetelijk!

by Sander

Het is niet voor niets dat toeristen uit binnen- en buitenland maar al te graag naar Amsterdam afreizen. Deze stad bruist. Er is altijd wel wat te beleven. Of je nu een hele dag musea gaat bezoeken of gewoon lekker wil rondslenteren langs de Amsterdamse grachten. Een dagje, weekendje of zelfs weekje Amsterdam is altijd een goed idee.

Ben jij van plan om dit jaar een heel weekend richting Amsterdam te gaan om je verjaardag te vieren? Dan weet je eigenlijk nu al dat jouw verjaardag onvergetelijk gaat worden. Althans, als je weet waar je jouw feestje kunt vieren. Gelukkig beschikt Amsterdam over heel veel verschillende feestmogelijkheden. Op zoek naar een bijzondere feest locatie Amsterdam? Zoekende naar iets geheel unieks? Maak dan gebruik van de volgende tips en vier je verjaardag om nooit te vergeten.

Amsterdam vanaf het water

De beste manier om Amsterdam te ontdekken is toch wel vanaf het water. Heerlijk ronddobberen door de Amsterdamse grachten en alle bezienswaardigheden eens goed vanaf alle kanten bekijken. Met je verjaardag wil je hier natuurlijk ook een klein feestje van maken. Gelukkig is ook dit goed mogelijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bbq boot Amsterdam? Zo geniet je van een fantastische privéboot met familie en vrienden, een lekker hapje en een drankje én natuurlijk het fantastische uitzicht over Amsterdam. Dat wordt genieten geblazen!

Ouderwetse kroegentocht

Nog nooit een echte kroegentocht gedaan? Dan wordt het hoog tijd om hier verandering in te brengen. Het nachtleven in Amsterdam is ongelooflijk uitgebreid. Hier is genoeg te vinden om je de hele nacht bezig te houden. Er zijn genoeg kroegen, discotheken en andere leuke plekken waar je tot in de late (of vroege) uurtjes terecht kan. Heerlijk ouderwets kroegen hoppen, lekker drinken en dansen.

Zorg er wel voor dat je een hotelkamer geboekt hebt in de stad. Zo kan je na de slopende kroegentocht direct je kingsize bed in duiken. Zorg er wel voor dat je twee nachten boekt. Zo voorkom je dat je al om tien uur de kamer moet verlaten en jij dan pas net op één oor ligt. Dat wordt heerlijk bijslapen en later je kater weg-eten bij één van de talloze restaurants in de buurt.

Lekker uit eten

Ben je niet iemand die graag in het middelpunt van belangstelling staat? En voel je je ook niet meer jong genoeg om de hele nacht te feesten? Hou het dan klein en toch een beetje speciaal door met enkel intimi een fantastisch restaurant in Amsterdam op te zoeken. Deze stad is heel wat restaurants rijk. Hierdoor is er eigenlijk altijd wel eentje die letterlijk in de smaak valt. Genoeg reden dus om eens lekker met z’n allen uit eten te gaan.

Extra tip: check van tevoren wel even de prijzen online. Er zijn genoeg restaurants die zeer schappelijke prijzen hanteren, maar ook restaurants die een tikkeltje (laten we het zo noemen) extravagant zijn in hun tarieven. Goed om dit van tevoren te checken, zodat je in elk geval niet voor ongewenste financiële verrassingen komt te staan.

You may also like