Home » Genieten op kleine pareltjes van stranden

Genieten op kleine pareltjes van stranden

by Sander
Genieten op kleine pareltjes van stranden

3 secret beaches in Mexico

Denk je aan Mexico, dan denk je aan parelwitte stranden met helderblauw water. Logisch, want dit soort stranden is veelvuldig te vinden in dit Zuid-Amerikaanse land! Veel toeristen weten hun weg naar de welbekende stranden te vinden, maar wat is er nu leuker dan echte pareltjes ontdekken, die nog niet zo veelvuldig door het grote publiek bezocht zijn? Ook zonder reiservaring kun je genieten van verborgen stranden, met deze tips van Travel Update.

Playa Murata

Kies je voor minder drukte tijdens je vakantie, breng dan een bezoekje aan de zuidwestkust van het land. In Michoacán, bij het plaatsje Muruata, ligt Playa Murata. Dit is een prachtig strand met helderder water dan je ooit hebt gezien. De gouden kleur van dit rustige strand doet je ongetwijfeld naar adem snakken! En wat helemaal mooi is, is dat de kans groot is dat je de zwarte zeeschildpad tegenkomt. Twee vliegen in één klap: je kunt bij Playa Murata niet alleen genieten van een indrukwekkend strand, maar ook kun je met een beetje geluk kennismaken met het dierenrijk.

Hidden Beach

Wie een echte secret beach zoekt in Mexico, kan natuurlijk niet anders dan naar Hidden Beach gaan, op de Marieta-eilanden. Deze zijn te vinden aan de westkust. Ook hier kun je dieren tegenkomen, zoals wederom de schildpad. Je moet wel wat moeite doen om dit strand te bereiken, want je kunt er alleen komen door door een tunneltje te zwemmen. Maar dan heb je ook wat!

Isla Holbox

Het lijstje secret beaches in Mexico is niet compleet zonder Isla Holbox onder de aandacht te hebben gebracht. Dit strand ligt bij het gelijknamige eiland Isla Holbox. Een ware parel tussen de Caribische zee en de Golf van Mexico in. Palmbomen en parelwitte stranden zijn de ingrediënten voor een flinke dosis genieten op Isla Holbox. Om nooit meer te vergeten. Het lijkt wel een filmdecor, zo surrealistisch mooi is dit strand! Maar het is allemaal echt en jij kunt er naartoe voor een geweldige reisbeleving.

You may also like