Home » Ga naar de zon en vlieg naar Ibiza

Ga naar de zon en vlieg naar Ibiza

by Scott
Ibiza

Ibiza is een plek waar jaarlijks zo’n 7 miljoen bezoekers komen! Sommige komen er voor het eerst en sommigen komen er elk jaar met veel plezier terug. Zit jij er aan te denken om op vakantie te gaan naar Ibiza? Of je gaat al en bent op zoek naar leuke activiteiten en plekken? Lees dan snel door, want wij vertellen je precies wat je moet weten over het Spaanse eiland.

Ontdek het eiland

Ibiza is een toeristisch eiland en veel plekken zijn dan ook drukbezocht. Wat veel mensen echter niet weten is dat je makkelijk het eiland zelf kan ontdekken en daardoor prachtige en verlaten stranden kan vinden. Je kan makkelijk een auto huren in Ibiza, waardoor je helemaal vrij bent om te gaan en staan waar je wilt. Een auto voor een week kost zo rond de €100.

Bezoek Ibiza-stad

Een echte aanrader is het bezoeken van de hoofdstand van het eiland, Ibiza-stad. De stad is al zeer oud en je wordt omringt door de oude stadseeuwen. Het is een gezellige mengelmoes van kleine straten, mooie huizen, gezellige barretjes en smakelijke restaurantjes. Ook kan je hier goed shoppen en kan je aan de haven mooie en grote boten vinden.

In de avond verandert de gezellige stad in een bruisend nachtleven waar je tot de late uurtjes vol kan genieten in al het moois dat het te bieden heeft. Zo zijn er gezellige kroegen, maar ook luxe nachtclubs te vinden. Ook aan de baai kan je verschillende clubs vinden waar jij je kan vermaken.

Maak het zo duur als je zelf wilt

Ibiza heeft de reputatie erg duur te zijn. Begrijp me niet verkeerd, Ibiza is de ideale plek als je een luxe vakantie wilt hebben met alle pracht en praal er om heen. Maar als je uit de buurt blijft van de grote clubs en hippe strandtenten zal je te maken hebben met de normale Spaanse prijzen. Zo is er voor iedereen wat!

Ben je op zoek naar nog meer informatie over Ibiza of over andere mooie bestemmingen? Neem dan eens een kijkje op travelfans.nl!

You may also like