Home » Familievakantie in Zeeland

Familievakantie in Zeeland

by Scott
Familievakantie in Zeeland

Zeeland is een echte insider-tip voor een gezinsvakantie! De zon schijnt hier veel, de stranden bestaan ​​uit fijn zand, de kust loopt langzaam af zodat kinderen veilig zandkastelen kunnen bouwen op het strand en lekker in het water kunnen spetteren.

Zeeland is een regio in het zuidwesten van Nederland en de hoofdstad is Middelburg. Bovendien kom je daar al snel de naam Vlissingen tegen – want daar is de bekendste en interessantste zeehaven van de regio. Ook voor kinderen is het klimaat in Zeeland bijzonder aangenaam: ook in de zomer is het er niet ondraaglijk warm.

De beste stranden voor een gezinsvakantie in Nederland zijn in Oosterduinpad, Westerduinpad en Flaauwe Werk von Ouddorp. Speeltuinen zijn aanwezig en ouders kunnen ontspannen bij strandpaviljoens, bij Flaauwe Werk kun je zelfs zeehonden zien zonnen en brullen bij eb.

Ook voor een gezinsvakantie in Nederland zou Oostkapelle u moeten aanspreken: op minder dan 2 kilometer van de stad zijn brede, schone stranden waar u kunt rijden, vliegeren en surfen – dus plezier voor het hele gezin staat volop op de agenda.

Activiteiten in Zeeland

Activiteiten in Zeeland

Wat is er nog meer te beleven in Zeeland, behalve strand en zand? Veel! Zo kun je bijvoorbeeld naar Boerderij Mariekerke, een hooischuur met eigen hooibalenlabyrint, een waterspeeltuin en een kinderboerderij. De oudere kinderen kunnen zich vermaken op een klimwand van tractorwielen, terwijl de ouders winkelen in de boerderijwinkel of genieten van een kopje koffie op het buitenterras.

Een vlot bouwen, boogschieten, kanotochten zijn jouw ding? Ga dan naar KANOA Outdoor & Events. Uw kinderen zullen zich van deze gelegenheid een perfect dagje uit herinneren. Het avonturencentrum ligt midden in de natuur en zorgt voor adrenalinestoten bij jong en oud. De Vijfsterrenboerderij is de eerste leer- en speelboerderij in Zeeland; een overdekte speelruimte met landelijke horeca. In het natuurinformatiecentrum leren jong en oud veel over natuur en techniek in samenhang. Huisartsenrondleidingen maken net zo goed deel uit van het aanbod als een 5-sterren verrassingsmaaltijd.

Ook in Berkenhof’s Tropical Zoo (alle Holland Zoos in één oogopslag) kun je een geweldige dag beleven. Hier ontdekt u in een aparte tentoonstelling meer dan 50 tropische diersoorten, mammoeten, sabeltandtijgers en dinosauriërs.

De KidsDschungel is de juiste plek voor uw kinderen om echt te sporten.

Meer Nederland

Zeeland is natuurlijk slechts een klein gedeelte van ons mooie land, waarvan het enige nadeel is dat het een beetje aan de prijs is.

Daarom een tip om de vakantie wat goedkoper te maken. Kijk eens naar de Uitjes kortingskaart NapPas. Een kortingskaart op vershillende evenementen en recreatiemogelijkheden in Nederland.

You may also like