Home » Dit zijn de 9 gaafste groepsreizen!

Dit zijn de 9 gaafste groepsreizen!

by Sander
Dit zijn de 9 gaafste groepsreizen

Ben jij jezelf aan het informeren naar de mogelijkheden om een leuke groepsreis te maken en wil jij je laten inspireren op dit gebied? Droom lekker weg als we dit lijstje van 10 gaafste groepsreizen aan je voorstellen. We hebben bij het opstellen van dit lijstje niet alleen gekeken naar populariteit maar hebben er ook voor gekozen om een aantal verrassende bestemmingen hierin op te nemen.

Groepsreis boeken voor bedrijven, scholen families en vriendengroepen

Hoe gaaf is het om als bedrijf, school, familie of vriendengroep samen een leuke groepsreis te boeken en er lekker op uit te gaan? Het is een uitstekende optie om eens op een compleet andere manier met elkaar om te gaan en letterlijk de wereld te ontdekken. Er zijn reisorganisaties die zich gespecialiseerd hebben in het organiseren van groepsreizen voor groepen die bestaan uit 20 personen of meer. Dit biedt veel mogelijkheden voor afdelingen van bedrijven, voetbalteams (met begeleidende staf en wisselspelers kom je al snel op dit aantal), vrijgezellenfeesten en vriendengroepen. Duke Travel is zo’n organisatie die dit soort reizen aanbiedt. Bij deze organisatie wordt je als groep volledig ontzorgd (zij nemen immers de volledige organisatie van je over) zodat je volop kunt genieten van je trip. Unieke schoolreizen maken behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Kijk maar eens naar deze onderstaande 9 gaafste groepsreizen.

Ontdek hier de 9 gaafste groepsreizen

  • Stedentrip Rome. Ontdek de bijna 3000 jaar oude historie van de voormalige hoofdstad van het Romeinse Koninkrijk. Geniet van de geweldige bezienswaardigheden van deze unieke stad.
  • Winter survival Tsjechië. Geniet van een heerlijke winterse uitdaging in het Ertsgebergte in Tsjechië. Een interessant en spectaculair gebied vol sportieve uitdagingen. Wie durft?
  • Survival in Oostenrijk. Samenwerken, overwinnen en op een actieve manier ontspannen. Je maakt het allemaal mee in de Salzburger Sportwelt Amadé! De perfecte bestemming voor een groepsreis.
  • Rondreis Normandië. Ontdek de schilderachtige omgeving, de indrukwekkende krijtrotsen, de eeuwenoude steden en culinaire lekkernijen uit dit gebied met een rijke historie. Een onvergetelijke ervaring dus.
  • Stedentrip Berlijn. Dit is een stad met honderden bezienswaardigheden en activiteiten. Ontdek de historie, geniet van de cultuur en proef de unieke sfeer van deze fascinerende stad. Je raakt hier dus niet zo snel uitgekeken.
  • Wintersport Sölden. Een zeer populaire groepsreis aangezien je in dit gebied de beschikking hebt over ruim 150 kilometer aan prachtige pistes. Geniet op de bergtoppen die boven de 3000 meter reiken en uiteraard van de bruisende après-ski mogelijkheden in dit gebied.
  • Rondreis Toscane. Toscane kent klassieke en grote steden zoals Florence, Pisa, Arezzo, Lucca en Siena elk met hun eigen identiteit en rijke geschiedenis. De Toscane is niet voor niets een van de meest populaire vakantieregio’s in Europa.
  • Stedentrip Parijs. De Franse hoofdstad behoeft uiteraard geen introductie. Hier vind je de unieke mix van kunst, cultuur, historie, stijl en de meest trendy ervaringen. Dit is een stad waar je geweest moet zijn!
  • Rondreis Schotland. Ongerepte natuur in de Schotse Hooglanden, bijzondere legendes en mysterieuze Lochs, klassieke steden en oude kastelen. Dit is slechts een greep uit hetgeen je mee gaat maken als je een rondreis gaat maken door Schotland. De kans is groot dat je hier tijd te kort hebt en dat het niet bij één rondreis door dit gebied blijft!

You may also like