Home » De leukste jongeren vakanties

De leukste jongeren vakanties

by Sander
De leukste jongeren vakanties

Waar kan je jongeren vakanties boeken?   Als jongere of jongvolwassene heb je ander vakantie mogelijkheden dan bijvoorbeeld gezinnen en ouderen. De uitdrukking je bent jong en je wilt want is zeker op onze huidige generatie jongeren van toepassing. Jongeren zijn al lang niet meer tevreden met een strandvakantie in Italië of een actieve vakantie in de Ardennen.  Jongeren willen avontuur en spanning. En jongeren willen steeds méér en vaker lange rondreizen maken. Liefst zo ver mogelijk en vaak zonder vast programma.   Alles bij elkaar genomen, is het aanbod jongeren reizen flink toegenomen.  En steeds meer jongvolwassenen en jongeren willen een wereldreis maken.

Georganiseerde jongeren vakantie boeken

Je kunt op eigen houtje op reis gaan maar ook een georganiseerde jongeren groepsreis boeken. Reisorganisaties zoals Vinea, FlowTrack, Simi Reizen en Mambo Reizen zijn gespecialiseerd in georganiseerde reizen voor jongeren vanaf zo ongeveer 16 jaar. Maar ook als jongvolwassene van 28 jaar kan je nog een dergelijke jongeren reis boeken. Vind hier georganiseerde jongeren vakanties

Goedkope jongeren vakanties

Als op zoek bent naar een goedkope jongeren reis en binnen Europa wilt blijven, zijn er tal van mogelijkheden. Van een strandvakantie in Bulgarije, Spanje of Italië tot een surfvakantie in Griekenland of een survival reis in de Ardennen. Keuze te over dus. Om dit type jongeren reizen goedkoop te houden reis je met de bus, overnacht je in goedkope jongeren hotels of herbergen.  Er zijn ook goedkope wintersport reizen voor jongeren vanaf 16 jaar. Een wintersport vakantie met leeftijdsgenoten naar bijvoorbeeld Oostenrijk of Italië is een echte beleving. Lekkere muziek in de bus, drankje en muziek erbij en jouw wintersportvakantie kan beginnen. Je vindt hier goedkope jongeren vakanties.

Als jongere een verre rondreis maken

Tegenwoordig kan je eenvoudiger aan goedkope vliegtickets komen, ook met Europa- of Werelddekking. Omdat in bijna alle landen van de wereld jongeren hotels en hostels te vinden zijn, kan je voor relatief weinig geld een verre en avontuurlijke rondreis maken met je vrienden of alleen. Alleen op reis gaan is niet eng als je in de veilige landen blijft en geen gekke risico’s neemt.  Populaire rondreizen met verre bestemmingen zijn onder andere rondreizen Thailand, Vietnam, India, Sri Lanka en Nepal. Veel van deze goedkope rondreizen zijn geschikt voor jongeren.

Backpacken en wereldreis maken?

De goedkoopste manier om als jongere een wereldreis te maken, is te backpacken. Je kunt in alle vrijheid zelf jouw unieke reis samenstellen en een aantal maanden van het thuisfront wegblijven. Zorg wel voor een adequate reisverzekering want zeker tijdens een lange reis kan er van alle gebeuren.

You may also like