Home » De ideale manier om de winter over te slaan

De ideale manier om de winter over te slaan

by Sander
De ideale manier om de winter over te slaan

Wie wordt er nu vrolijk van de winter? Waarschijnlijk zijn dat maar heel weinig mensen. De oplossing is natuurlijk gemakkelijk. Je slaat de winter dan gewoon over. Dat doe je bijvoorbeeld door de zon op te zoeken. Een manier om dat voor elkaar te krijgen is door te kiezen voor een zonvakantie in februari. Het is dan wel belangrijk om te weten wat de aantrekkelijke bestemmingen zijn. Waar vind je de zon in deze maanden van het jaar?

De oceaan oversteken

De beste manier om de zon te vinden is door gewoon de oceaan over te steken. Er zijn talloze aantrekkelijke bestemmingen in het Caribisch gebied waar je in februari goed terecht kan. Wat daar bovendien het voordeel van is, is dat het er nog niet te warm is. De temperatuur is flink aangenamer dan in Nederland, maar het is nog wel gewoon prima leefbaar. Dat klinkt natuurlijk precies als wat je zoekt. Een aantal leuke opties vind je bijvoorbeeld op Curacao of in Mexico. Alle reden om hiervoor te kiezen.

Verder naar het zuiden trekken

Een andere goede keuze als het gaat om het opzoeken van de zon vroeg in het jaar, is het zuiden. Dan is het wel slim om echt zuidelijk te kijken. Je gaat dan verder dan bijvoorbeeld Zuid-Spanje of Zuid-Italië. Het is juist aantrekkelijk om te kiezen voor bijvoorbeeld bestemmingen in het noorden van Afrika. Denk eens aan een optie zoals Egypte. Dit is wel heel aantrekkelijk om te bezoeken en te beleven. Het weer is er in deze tijd van het jaar dan ook het meest geschikt voor.

Kiezen voor Azië

Een derde goede optie als het gaat om het zoeken van de zon in de eerste maanden van het jaar is Azië. In de echte zomermaanden is het hier niet altijd even aantrekkelijk, maar juist op het moment dat de temperaturen nog aangenaam zijn, is het aantrekkelijk om wel te gaan ontdekken. Misschien wel het beste voorbeeld hiervan is een bezoek aan Cambodja. Wie zon wil, maar ook nieuwe dingen wil ontdekken, kiest voor dit land. Goed om hier dus naar op zoek te gaan.

You may also like