Home » Adverteren

Adverteren

by Sander

Op deze pagina vind je voor welke samenwerkingen Travelgek.nl open staat. Benieuwd naar de tarieven van de verschillende samenwerkingen dan kun je het beste een mailtje sturen naar info@travelgek.nl. Belangrijk voor een samenwerking is dat deze aansluit bij de doelgroep van Travelgek.nl. Dit zal het uitgangspunt zijn bij het aannemen van een opdracht. We richten ons voornamelijk op backpackers tussen de 18 en 30 jaar.

Samenwerkingen

Travelgek.nl is een relatief nieuw reisplatform waardoor wij vooralsnog weinig commerciële samenwerkingen hebben gehad. Voor jou heeft dit zowel voor- als nadelen. Het voordeel hieraan is dat onze volgers onze mening waarderen en dit niet zien als een commercieel praatje. Daarnaast zal Google Travelgek.nl ook meer waarderen doordat er vooral informatieve en inspirerende content wordt gecreëerd en geen bulk aan commerciële artikelen met links naar allerlei webshops en reisorganisaties. Het nadeel is dat onze bezoekersaantallen en social media volgers nog op een relatief laag niveau zitten, maar daar zijn we hard voor aan het werk!

Product review

Heb jij een webshop met travel gerelateerde producten? Dan is het mogelijk om deze in te sturen om zo het product onder de aandacht te brengen. Onze Travelgekken zullen zich over het product buigen en indien interessant genoeg zal het product en de webshop in één van de artikelen meegenomen worden. Tenzij anders overeengekomen kunnen wij niet altijd garanderen dat een product terugkomt in een artikel of op social media.

Overnachting review

Werkzaam voor een bedrijf dat diensten aanbiedt, zoals hotels, restaurants of appartementen? Dan is het mogelijk om onze Travelgekken op pad te sturen om de dienst te reviewen. Wat is er beter dan een authentiek stuk tekst over jouw bedrijf en dienst door onze Travelgekken? Met een mooie naamsvermelding en één of meerdere backlinks zul je werken aan de branding én de online vindbaarheid van je bedrijf.

Advertorial

De meest gangbare vorm van adverteren is uiteraard de advertorial. In overleg met jou wordt er van tevoren afgesproken waar het artikel aan moet voldoen en welke links er verwerkt mogen worden. Bij voorkeur schrijven wij de advertorials zelf aangezien wij onze doelgroep het beste kennen. Bij de advertorials komt geen advertorial/gesponsord melding te staan aangezien wij als geen ander weten dat dit funest is voor de kracht van de links.

Informatief of inspirerend artikel

Een informatief of inspirerend artikel kan bij wijze van spreken over van alles gaan. Zo kan een inspirerend of informatief artikel vertellen over de bezienswaardigheden van Wenen of over 5 tips om je reisverzekering te regelen. Bij deze manier van samenwerken willen we het wij van wc-eend adviseren wc-eend verhaal zoveel mogelijk beperken. Jouw bedrijfsnaam wordt dan ook niet benoemd, maar je krijgt wel 1 of 2 links in het artikel.

Winactie

Een winactie is een leuke manier om onze trouwe Travelgekken kennis te laten maken met een merk of product. In overleg kan een winactie op Travelgek.nl en social media gedeeld worden.

Contact

Enthousiast geworden om te werken aan de naamsbekendheid en online vindbaarheid van jouw bedrijf? Neem dan contact op via het volgende e-mailadres: info@travelgek.nl.

Adres

SW Online Marketing & Media
T.a.v. Sander Wijdemans
Kolveniersstraat 1a
5021HG Tilburg