Home » 5x leuke en lekkere hotspots in Parijs

5x leuke en lekkere hotspots in Parijs

by Sander
5 x leuke en lekkere hotspots in Parijs

Parijs: het is de hoofdstad van Frankrijk en staat bekend als de stad van de liefde. Voor een romantische vakantie is Parijs dan ook zeker een aanrader! Je kunt een bezoek brengen aan de Eifeltoren waarbij je kunt genieten van een prachtig uitzicht met allemaal mooie lichtjes. Ook kun je er voor kiezen om lekker een wandeling over de Seine te maken, een dagje te winkelen of musea te bezoeken. Naast alle highlights die Parijs heeft, zijn er erg veel leuke en lekkere eettentjes die je kunt bezoeken. Van ontbijt- en lunchcafés tot restaurants en koffietentjes. Om je alvast een beetje op weg te helpen, volgen hieronder 5 leuke en lekkere hotspots die je in Parijs kunt bezoeken!

#1 Ob-La-Di

Waar: 54 Rue de Saintonge

Wanneer je op zoek bent naar een goede ontbijtplek in Parijs, is het Ob-La-Di café zeker een aanrader. Naast de super leuke naam spreekt het eten en de inrichting van het café ook erg aan. Je kunt hier een gezond én lekker ontbijtje scoren, zoals bananenbrood of toast met avocado en ei. Bij het Ob-La-Di café heb je veel vegan en glutenvrije mogelijkheden, waardoor er voor iedereen wel wat is. Ook is het proberen van de koffie daar een must!

#2 La Coupole

Waar: 102 Boulevard du Montparnasse

La Coupole is een van de beroemdste brasseries in Parijs. De brasserie staat bekend om de typisch Franse gerechten die ze bieden en het mooie interieur. Je kunt er terecht voor je ontbijt, lunch, diner of als je gewoon wilt gaan borrelen. De wijn bij La Coupole wordt namelijk ook erg gewaardeerd onder de bezoekers van de brasserie.

#3 Boot cafe

Waar: 19 Rue du Pont aux Choux

Ondanks dat het klein koffietentje is, is het boot café vrij bekend in Parijs. Dit vanwege de lekkere koffie die er geserveerd wordt. Daarnaast heb je bij het boot café de mogelijkheid om te lunchen. Je kunt hier ook terecht om koffie mee te nemen in plaats van bij het koffietentje te drinken.

#4 Holybelly

Waar: 5 Rue Lucien Sampaix

Holybelly is voor veel Fransen één van de favoriete brunchplekken. Daarom is het er vaak druk, wat een goed teken is. Je hebt keuze uit verschillende gerechten uit de Australische, Amerikaanse en Franse keuken. Naast het lekkere eten dat de Holybelly biedt, kijk je je ogen uit door het mooie interieur van de eet plek. Het is dus zeker het bezoeken waard!

#5 PNY burger

Waar: 96 Rue Oberkampf

Voor alle burger liefhebbers onder ons, is het zeker een aanrader om bij PNY burger te eten. Het eettentje staat bekend om de heerlijke burgers en frietjes die ze daar serveren. Daarnaast is de plek erg modern ingericht door bijvoorbeeld de spiegels die ze daar als muren hebben staan.

Reisverzekering

Mocht je van plan zijn om een trip naar Parijs te maken, dan is het wel slim om een reisverzekering af te sluiten. Door dit te doen, ben je namelijk verzekerd wanneer je bijvoorbeeld je bagage verliest of wanneer er sprake is van schade of diefstal. Ook kun je eventuele medische kosten declareren mocht er iets gebeuren. Hierdoor hoef je je dus geen zorgen te maken over hoge kosten bij een ongeluk.

Vind je het lastig om de juiste reisverzekering af te sluiten? Kijk dan op www.reisverzekering.nl waar je verschillende reisverzekeringen met elkaar kunt vergelijken. Zo zorg je ervoor dat je goed verzekerd bent tijdens je reis naar Frankrijk!

You may also like