Home » 5 tips voor parkeren op Schiphol

5 tips voor parkeren op Schiphol

by Scott
Parkeren Schiphol tips

Ga je binnenkort op reis en vertrekt je vlucht vanaf Schiphol? Dan is de makkelijkste manier om met eigen vervoer naar de luchthaven te gaan en daar te parkeren. Echter is parkeren bij Schiphol doorgaans erg duur. Gelukkig geven wij 5 tips waardoor je kunt besparen op parkeren bij Schiphol. Lees dus snel verder!

Tip 1: Vergelijk parkeeraanbieders

Je kunt natuurlijk op de luchthaven zelf parkeren, maar er zijn in de buurt van Schiphol ook veel goedkopere parkeeraanbieders. Tegenwoordig kun je gemakkelijk verschillende parkeeraanbieders met elkaar vergelijken om vervolgens de goedkoopste optie te kiezen. Op Parkeren.com kan je voor iedere luchthaven de goedkoopste aanbieder vinden. Dit bespaart je veel geld.

Tip 2: Reserveer op tijd

Zeker als je in het hoogseizoen op vakantie gaat is het enorm belangrijk om op tijd een parkeerplek te reserveren. Het beste kan je direct na het boeken van je reis online een parkeerplek reserveren. Natuurlijk wel eerst vergelijken voor de voordeligste optie!

Tip 3: Valet of shuttle parking

Als je niet op de luchthaven zelf parkeert heb je vaak de keuze tussen valet of shuttle parking. Bij shuttle parking rijdt er een shuttlebus van de parkeerplaats naar de luchthaven. Bij valet parking rijdt je naar de vertrekhal en geef je de autosleutels aan een van de chauffeurs van de parkeeraanbieder. De chauffeur rijdt vervolgens jouw auto naar de parkeerplaats. Bij terugkomst op de luchthaven staat de chauffeur bij de aankomsthal om de sleutels weer terug te geven, zodat je direct naar huis kunt rijden. Als je parkeeraanbieders gaat vergelijken is het verstandig om een keuze te maken tussen deze twee opties voor parkeren bij Schiphol.

Tip 4: Noteer het telefoonnummer van de parkeeraanbieder

Het telefoonnummer van de parkeeraanbieder in je telefoon zetten is erg verstandig. Mocht je vertraging hebben of vragen over het parkeren dan is het fijn om contact op te nemen met de parkeeraanbieder.

Tip 5: Zoek naar aanbiedingen

Het vergelijken van parkeeraanbieders is voor veel mensen wel bekend. Maar waarschijnlijk heb je er niet aan gedacht om te zoeken naar aanbiedingen? Bijvoorbeeld bij Groupon komen regelmatig voordelige aanbiedingen voorbij om goedkoop op Schiphol te parkeren.

You may also like