Home » 5 tips voor een dagje uit in Amsterdam

5 tips voor een dagje uit in Amsterdam

by Scott
Tips dagje uit Amsterdam

Van plan om een gezellig dagje uit te gaan in Amsterdam? Dan zijn er natuurlijk ontzettend veel leuke dingen om te doen. Een keuze maken uit al deze dingen die je in Amsterdam kunt doen kan best lastig zijn. Daarom geven wij 5 ultieme tips voor een dagje uit in Amsterdam!

Tip 1. High Tea/Wine/Beer

Ben jij een thee, wijn of bier liefhebber? Dan is het ontzettend leuk om een gezellige high tea, wine of beer te boeken. In Amsterdam zijn er ontzettend veel leuke high tea locaties, maar ook als je meer van een alcoholisch drankje houdt zijn er genoeg mogelijkheden.

Tip 2. Beleef het Amsterdamse nachtleven

Het Amsterdamse nachtleven is werkelijk uniek. Het nachtleven in onze hoofdstad is absoluut niet te vergelijken met andere steden in Nederland. De Amsterdamse clubs zijn absoluut van een hoger niveau. Denk bijvoorbeeld aan Melkweg, Club Up of Paradiso. Iconische clubs die gegarandeerd voor unieke herinneringen zorgen.

Tip 3. Eten in het donker

Een ontzettend toffe ervaring is Ctaste. In dit restaurant is het mogelijk om te reserveren om te eten in het donker. Het eten wordt geserveerd in het donker door blinden en slechtzienden. Het idee achter Ctaste is om je te laten ervaren hoe het is om niet te zien tijdens het eten. In het donker eten is best lastig en zorgt ervoor dat je niet weet wat je eet. Eten in het donker is echt een toffe ervaring om eens mee te maken.

Tip 4. Anne Frank huis bezoeken

Tijdens een dagje uit in Amsterdam mag een bezoekje aan het Anne Frank huis absoluut niet ontbreken. Als Nederlander mag je dit bijzondere museum niet overgeslagen hebben. Deze indrukwekkende beleving is zeker een aanrader.

Tip 5. Heineken Experience

Alhoewel Heineken Experience een echte toeristische trekpleister is, is het ook als Nederlander een leuke ervaring om eens te kijken hoe ons wereldberoemde biertje gemaakt wordt. De interactieve experience en het proeven van de biertjes maakt het erg leuk.

Meer inspiratie nodig? Bekijk hier de top 10 romantische uitjes in Amsterdam!

You may also like