Home » 5 Perfecte cadeaus voor een reiziger

5 Perfecte cadeaus voor een reiziger

by Sander
5 Perfecte cadeaus voor een reiziger

Als een geliefde voor lange tijd op reis gaat of is geweest dan is het extra leuk om diegene eens te verassen met een speciaal cadeautje. De reiziger heeft namelijk al zijn gespaarde geld in de reis gestoken en heeft waarschijnlijk niet meer zoveel geld over voor leuke aandenkens. Daarnaast kan een goed uitgekozen cadeau symbool komen te staan voor zijn reis en dus een waardevolle en mooie herinnering worden. Ben jij nog op zoek naar een leuk aandenken voor een reiziger? In dit artikel geven we 5 tips voor een perfect cadeau voor een reiziger!

1. De Lonely Planet

De Lonely Planet is een wereldberoemde reisgids die enorm populair is onder reizigers en iedereen die droomt van verre reizen. In de Lonely Planet worden verschillende reisbestemmingen uitgelicht en staan de mooiste foto’s, verhalen en handige tips voor reizigers. De Lonely Planet heeft ook een Nederlandse editie en kost normaal gesproken €6,50. De Lonely Planet is een heerlijk blad om te lezen ter voorbereiding van een reis of tijdens een lange vlucht en is dus het perfecte cadeau voor als je geliefde binnenkort op reis gaat!

2. Een reishangmat

Een standaard hangmat is natuurlijk een hartstikke leuk cadeau om te krijgen maar niet erg praktisch om mee te nemen op reis. Gelukkig bestaan er tegenwoordig ook speciale reismatten. Deze reismatten kosten slechts €10,- en zijn door hun compacte en lichte uitvoering een ideaal cadeau voor elke reiziger. Wij weten in ieder geval wel zeker dat dit cadeau in de smaak zal vallen zodra de reiziger even lekker wilt relaxen en bijslapen op het strand of een wat minder schoon bed treft in een hostel.

3. Travelcards

Travelcards is vrij nieuw op de markt en de kans is dus groot dat je je reiziger echt kunt verassen met dit leuke en originele cadeautje. Travelcards is een verzameling van 120 kaarten waarop allerlei vragen staan over de reis. En dan hebben we het natuurlijk niet alleen over de standaard vragen maar over echt interessante vragen waarmee de reiziger zijn herinneringen aan de reis weer uitgebreid kan ophalen en de leukste verhalen boven zullen komen. Daarnaast is Travelcards leuk om mee te nemen op reis en bijvoorbeeld te gebruiken bij een ontmoeting met andere reizigers. Travelcards is te koop via travel-cards.nl en kost €22,50.

4. Een fotocollage

Is jouw geliefde typisch zo iemand die enorm veel foto’s maakt maar er vervolgens niks mee doet? Verras diegene dan eens met een persoonlijke fotocollage! Op internet zijn voldoende voorbeelden van fotocollages te vinden en er zijn verschillende websites waar je de foto’s bijvoorbeeld kunt laten afdrukken op een canvas of in een fotoalbum. Met een fotocollage geef jij sowieso een persoonlijk cadeautje die een mooie en tastbare herinnering aan de reis zal vormen!

5. Een wereldkaart met prikkertjes

Heeft jouw geliefde al veel bestemmingen op de wereld bezocht? Dan is een wereldkaart met prikkertjes het ideale cadeau waarop de reiziger met trots alle bezochte landen en steden kan markeren. Uiteraard is een wereldkaart ook een leuk cadeau voor alle dromertjes onder ons, op de wereldkaart kun je namelijk ook gewoon aangeven welke bestemmingen je nog graag zou willen bezoeken. Via herinneringenoplinnen.nl kun je een mooie wereldkaart met maar liefst 60 prikkertjes bestellen.

You may also like