Home » 5 leuke fly-drives voor een last-minute zomervakantie

5 leuke fly-drives voor een last-minute zomervakantie

by Sander
fly drive amerika

De fly-drive is de vakantievorm van dit moment. Het is immers heel gemakkelijk om lekker in het vliegtuig te kunnen stappen naar een verre bestemming, maar ter plekke vervolgens alle vrijheid te hebben dankzij een eigen auto. Er zijn talloze bestemmingen die hier zeer geschikt voor zijn. Wie echter nog geen goed idee heeft, kan zijn voordeel doen met deze 5 leuke tips. Zo kan je direct in het vliegtuig je vrijheid tegemoet stappen.

1. Griekenland

Een land dat zeer geschikt is voor een fly-drive is Griekenland. Dan gaat het met name om deze fly&drive naar Zakynthos op Flydrivereizen.nl. Griekenland is veel groter dan veel mensen zich vaak beseffen. Stedentrippers blijven in Athene, zonliefhebbers kiezen voor Kos of Kreta. Wat er verder te zien is, dat weten de meesten echter nog niet. Hier is dan een goed begin te maken. Er is bovendien direct ruimte om nu op reis te gaan naar deze bestemming.

fly drive griekenland

2. Portugal

Portugal is niet breed, maar wel flink uitgestrekt. Een leuke fly-drive die zeker de moeite waard is om een keer in je leven te doen is die van noord naar zuid. Je vliegt naar Lissabon, stapt in de auto, trekt enkele dagen door het land en eindigt bijvoorbeeld in Porto. Je hebt dan direct de vele kanten van het land gezien. Want als er één ding gezegd kan worden van Portugal, dan is het wel dat het een zeer veelzijdig land is.

fly drive portugal

3. Macedonië

Een land in opkomst, zowel als vakantiebestemming als in het algemeen, is Macedonië. Dat betekent dus ook dat je weet dat je er nu nog net iets gemakkelijker naartoe kunt dan volgend jaar of het jaar erna. Ook hier staat tegenwoordig de auto al klaar op het vliegveld en kan je direct instappen. De natuur die je hier vindt, behoort tot de top van Europa. Er zijn niet veel plekken meer waar het nog deze uitstraling heeft.

4. Ierland

Ierland staat erom bekend dat het een geschikt land is om doorheen te trekken. Dit was altijd al het geval. Met de opkomst van fly&drive is dat natuurlijk alleen maar nog sterker gaan leven. Het voordeel is dan natuurlijk dat je op een plek terechtkomt waar ze wel enige ervaring hebben met dit type reis. Dat maakt het allemaal wat comfortabeler. Voor een vakantie is dat natuurlijk nooit een verkeerd kenmerk. Alle reden om deze nu direct te boeken.

5. Amerika

Natuurlijk kan je ook gewoon Europa uit. Amerika ontdekken bijvoorbeeld. Dit is waarschijnlijk wel te zien als de bakermat van de fly&drive, ver voordat het deze naam kreeg. Talloze mensen zijn door de jaren heen het land op eigen houtje gaan verkennen met de auto. Er zijn dan ook tientallen bestemmingen geschikt als begin- of eindpunt.

fly drive amerika

You may also like