Home » 5 ideeën voor een heerlijk luxe vakantie

5 ideeën voor een heerlijk luxe vakantie

by Sander
luxe vakantie

Verwen jezelf en pak een keer goed uit met een luxe vakantie! In dit artikel geven we jou een aantal luxe vakantie ideeën voor jouw dagelijkse dosis vakantie inspiratie. Welk van deze luxe vakanties is iets voor jou?

Boutique hotel

Op zoek naar een luxe hotel? Kijk ook eens naar boutique hotels! Een boutique hotel is een kleinschalig hotel met een eigenzinnige stijl (vaak met een bepaald thema), een luxueuze uitstraling en een service waar je ‘u’ tegen zegt. Het biedt dé oplossing voor een heerlijke luxe vakantie met een bijzondere en intieme sfeer. Wat denk je bijvoorbeeld van een boutique hotel op Ibiza, of, wat dichter bij huis, op de Waddeneilanden?

Luxe hotelarrangement

De meeste hotelketens bieden fantastische hotelarrangementen. Zo maak je jouw vakantie in een luxe hotel nog fijner! Kies bijvoorbeeld voor een romantisch arrangement met een fles champagne op de kamer, een diner met meerdere gangen en een roomservice-ontbijtje. Of een wellness arrangement met een hotelkamer met jacuzzi, toegang tot de spa of wellness en een massage als invulling.

Een wellness hotel in de Alpen

Een verblijf in een luxe wellness & spa hotel in de Alpen betekent: ultiem ontspannen, genieten van het adembenemende uitzicht en helemaal zen thuiskomen. De Alpen is het hele jaar door één van de fijnste plekken om te genieten in een dergelijk hotel, maar in de winter wanneer de bergen bekleedt zijn met sneeuw, heeft het nog iets extra speciaals.

Een luxe vakantiehuis

Voel je een VIP in eigen luxe vakantievilla. Verschillende vakantie-aanbieders, maar ook particulieren bieden in Nederland of over grens, de mooiste vakantiehuizen aan. Als je voor echte luxe gaat, kan een privé zwembad en een jacuzzi dan natuurlijk niet ontbreken. Er zijn talloze luxe vakantiehuizen in Nederland waar je uit kunt kiezen.

Luxe kamperen, oftewel ‘glamping’

Ben je meer een avontuurlijk type? Dan is glamping ideaal voor jou. Een glampingtent is een tent met alles erop en eraan. Een bed, een keukentje, een toilet en een trendy inrichting. Je geniet hier van de buitenlucht en de natuur om je heen, maar met alle comfort van een vakantiehuisje. Glamping wordt steeds populairder; de glampingcampings schieten dan ook als paddenstoelen uit de grond.

You may also like