Home » 4 topbestemmingen om een familiehuis te huren in België

4 topbestemmingen om een familiehuis te huren in België

by Sander
4 topbestemmingen om een familiehuis te huren in België

Met het complete gezin op pad gaan is een bijzondere aangelegenheid. Samen met je partner, kinderen, ouders en hond een weekendje weg boeken schept toch een band. Nu wil je dit weekend zo succesvol en leuk mogelijk voor elkaar krijgen, dus huur je een speciaal vakantiehuis in België waar je met je hele familie gebruik van kunt maken, oftewel een echt familiehuis. Voor dit soort uitjes is België de perfecte locatie. In België kan je vakantiehuizen boeken waar je echt vakantie in kan vieren en waar iedereen het naar zijn zin heeft. Maar wat zijn nu goede plaatsen om je familiehuis in België te boeken? Dit zijn vier toplocaties waar je een gegarandeerd geslaagde vakantie kunt vieren.

1. Brussel

Wanneer we denken aan het bezoeken van een land, dan denken we meteen aan de hoofdstad. Dit is in het geval van België niet anders en dat is ook niet zo vreemd. Brussel is een prachtige stad, waar veel te beleven valt. De stad trekt veel toeristen aan, waardoor er aan gedacht is dat er genoeg faciliteiten moeten zijn om al deze mensen te voorzien van hun behoeftes. Een familiehuis huren in Brussel zorgt ervoor dat het je aan niets hoeft te ontbreken.

2. Antwerpen

Een andere bekende grote stad in België is Antwerpen. Deze plaats is bekend als de grootste stad van het land en omdat het vanuit Nederland makkelijk te bereiken is, dus je bent er zo en je kan ook zo weer weg. Doordat Antwerpen zo groot is, is het aanbod luxe grote vakantiehuizen ook groot. Deze vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien, tot zelfs een eigen privézwembad. Een groot vakantiehuis met zwembad in België huren, waar je veel in de omgeving te doen hebt en dichtbij de Nederlandse grens zit? Zoek niet verder dan Antwerpen.

3. Gent

Gent is ook een bekende plaats in België die makkelijk vanuit Nederland te bereiken is. In tegenstelling tot Brussel en Antwerpen is Gent wat rustgevender, maar ook hier zijn veel bezienswaardigheden te vinden. Een familiehuis hier huren is ideaal als je van rust houdt, je privacy hoog in het vaandel hebt zitten en als je graag veel ruimte in je vakantiehuis wilt hebben.

4. Brugge

Zijn je familie en jij niet zo van de drukte van de grootste steden en zoek je liever iets kleinschaligs? Dan kan je een vakantiehuis in Brugge huren. Je vakantiehuis is omgeven met kleine straatjes, leuke cafétjes en authentieke winkeltjes. De oude stad verkennen kan hier prima. Daarentegen is het vakantiehuis zelf erg modern, met een zwembad en extra toevoegingen als kabel tv en een Xbox. Brugge is de plek als je een compromis wilt sluiten tussen cultuur opsnuiven en tieners die willen chillen.

You may also like